Főoldal » Szakcikkek » Keresőmarketing szakcikkek » A Google magyarba öntötte alkalmazásait

A Google magyarba öntötte alkalmazásait

Marketinginfo.hu | 2007-09-25 09:00

A termékek és szolgáltatások személyre szabható kombinációja immáron a hazai nagyközönség számára is elérhető. A két hete elindított helyi nyelvű szolgáltatáscsomag már prezentációkezelőt is tartalmaz.


Az internetes cég szolgáltatásait, alkalmazásait igyekszik egyetlen rendszerbe foglalni. A Google Alkalmazások révén így mind az egyéni felhasználók, mind az intézmények vagy cégek a saját domain nevük alatt használhatják a cég kommunikációs és együttműködést támogató megoldásait. Mindegyik szolgáltatást a Google üzemelteti és bármely internet-hozzáféréssel rendelkező PC-ről elérhetők.

A Google Alkalmazások jelenleg tartalmazza a Gmail-t, a vállalat webes levelezőszolgáltatását; a Google Calendar napirend-tervező szolgáltatást; a Talk azonnali üzenet- és fájlküldő szolgáltatást; a Google Dokumentumok & Táblázatok ingyenes, magyar nyelvű webes szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt és a Page Creator honlap készítő alkalmazást.

Már elérhető az alig két hete bemutatott csomag legutóbbi frissítése is: az új, prezentációkészítő alkalmazás a csomag részeként ismert Dokumentumok egy modulját képezi, és - kiegészítve a szövegszerkesztés egyéb funkcióit - előadások valós idejű szerkesztését, tárolását és megosztásá teszi lehetővé.


Könyvjelzők & megosztás:

|

További szakcikkekIratkozzon fel hírlevelünkre

Minden hónap első keddjén megjelenő hirlevelünkkel segítünk honlapja használhatóságának és hatékonyságának növelésében.

© 2004-2009 Marketing4u Bt.
Ajánlatkérés | Bemutatkozás
Honlapkészítés referenciáink
Honlap elemzés és tesztelés | Egyedi tartalomkezelő rendszer