Főoldal » Szolgáltatásaink  » Hatékonyság- növelés  » Kulcsszavas hirdetések

Hirdessen velünk a Google AdWordsben!

Az AdWords a Google keresőben és a Google tartalmi oldalain megjelenő hirdetéseket jelenti. Amellett, hogy azonnali megjelenést biztosít a Google kereső első találati oldalán, legfőbb jellemzője a költséghatékonyság, pontos célzás, rugalmasság, a hirdető igényeihez igazodó költségvetés és a pontos mérhetőség. Részletes információ a Google AdWordsről

A Google hirdetési rendszere rendkívül bonyolult és folyamatosan fejlődik, így kellő szakértelem, tapasztalat és folyamatos időbefektetés szükséges egy jó kampány összeállításához. Hasonlóan más informatikai, tanácsadói és marketing szolgáltatásokhoz a keresőmarketing egy speciális szakterület, ezért ezt tipikusan megéri kiszervezni, és átadni e feladatokat egy erre specializált ügynökségnek. Legtöbbször ez lényegesen olcsóbb és eredményesebb, mint a saját vagy munkatársunk idejét arra fordítani, hogy kiképezzük magunkat, és napi szinten üljünk a Google hirdetési rendszere előtt.

Milyen előnyökkel jár, ha ránk bízza AdWords kampányát?

A Google AdWords rendszere összetett, komplex, folyamatosan új lehetőségeket kínáló eszköz. Ügyfeleinknek idő, energiát és pénzt takarítunk meg azzal, ha ránk bízzák a Google hirdetéseik kezelését.

Időt és energiát takarítunk meg, mert az ügyfélnek nem kell kitanulnia ezt a robusztus rendszert, a hirdetések megírásával nem kell időt töltenie, majd ezek folyamatos felügyeltével sem kell foglalkoznia. Emellett az eredmények kiértékelését megtesszük, ezt rendszeres jelentésünkben vezetők számára gyorsan és jól áttekinthető jelentés formájában bemutatjuk.

Pénzt takarítunk meg, mert tudjuk, hogyan kell úgy megírni a hirdetéseket, hogy azok jól működjenek és költséghatékonyak legyenek. A mi feladatunk az, hogy a hirdetési keretösszegből a lehető legtöbb értékes látogatót hozzuk az ügyfél weboldalára, és ezzel bevételeit, értékesítését növelhesse.

További információ a Google AdWords kampánykezelési szolgáltatásról

Kérje ajánlatunkat kulcsszavas hirdetései menedzselésére az alábbi kérdőív kitöltésével!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

 

Kérem, keressenek fel írásos ajánlatot kérek
telefonos visszahívást kérek
Kérdések, kérések és megjegyzések


ellenorzo kód

Legújabb szakcikkekIratkozzon fel hírlevelünkre

Minden hónap első keddjén megjelenő hirlevelünkkel segítünk honlapja használhatóságának és hatékonyságának növelésében.

© 2004-2009 Marketing4u Bt.
Ajánlatkérés | Bemutatkozás
Honlapkészítés referenciáink
Honlap elemzés és tesztelés | Egyedi tartalomkezelő rendszer