Főoldal » Bemutatkozás

Kik vagyunk?

A budapesti székhelyű Marketing4u a használhatóságot szem előtt tartó honlapkészítés és honlapelemzés szakértője.

A Marketing4u fiatal, dinamikus vállalat, melynél mindenki valódi lelkesedéssel viszonyul a feladataihoz. Minden munkatársunkat arra bíztatjuk, hogy írjon honlapkészítéssel kapcsolatos cikkeket, és fejlessze tudását választott szakterületén.

Lényeges szempont vállalatunknál, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki. Bár ez kissé közhelyesnek hangozhat, mi valóban hiszünk benne, hogy ügyfeleinkkel folytatott együttműködésünk partneri kapcsolat.

Ahhoz, hogy egy vállalat honlapja maximális felhasználói élményt nyújtson, nemzetközi marketing MBA-vel rendelkező vezetőségre, internet marketing szakemberekre, szövegírókra, web-fejlesztőkre, illetve magasan képzett webdesignerekre van szükség. Megmutatjuk, hogyan tudnak ezek a szakemberek egyenértékű, támogató szerepet játszani, és hogy mennyire alapvető fontosságú mindegyikük léte, ha azt szeretnénk, hogy a tervezett honlap hatékony és használható legyen.

Mivel foglalkozunk?

Segítünk a felhasználók, az internetes megjelenés és a vállalat közötti kapcsolat javításában.

Amennyiben Ön új honlapot szeretne, amely a látogatók kiszolgálásán keresztül megvalósítja üzleti céljait, akkor a felhasználóbarát, szabványos és akadálymentes honlapkészítés szolgáltatásunkat ajánljuk figyelmébe. Minden honlaphoz saját fejlesztésű, optimalizálható tartalomkezelő rendszerünket biztosítjuk ügyfeleink rendelkezésére a honlap igényeihez igazítva, folyamatosan továbbfejleszthetően.

Amennyiben javítani szeretné meglévő honlapja hatékonyságát, leginkább a használhatósági tesztelés, valamint a használhatósági honlap elemzés szolgáltatásunk érdekelheti Önt.

Hogyan tovább?

Kérje ajánlatunkat honlapkészítéshez, webdesignhoz, használhatósági teszteléshez, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06 30 456 8182-es telefonszámon, vagy e-mailen. Átbeszéljük leendő honlapjával szemben támasztott igényeit és kéréseit – mindenfajta megrendelési kötelezettség nélkül.

Sokan kérdezik, hogy miért nem tüntetjük fel az árainkat a honlapunkon...

Legújabb szakcikkekIratkozzon fel hírlevelünkre

Minden hónap első keddjén megjelenő hirlevelünkkel segítünk honlapja használhatóságának és hatékonyságának növelésében.

© 2004-2009 Marketing4u Bt.
Ajánlatkérés | Bemutatkozás
Honlapkészítés referenciáink
Honlap elemzés és tesztelés | Egyedi tartalomkezelő rendszer